Monica Isabel Beach Club 3*

v.a. €44
Albufeira

Wil je een appartement dat direct aan het strand gelegen is, niet ver van het oude centrum van Albufeira? Dan is Monica Isabel Beach Club een uitstekende keuze voor een heerlijke strandvakantie. Bovendien kun je in Monica Isabel Beach Club ook All-Inclusive boeken, zodat je je niet druk hoeft te maken wat je in de avond moet gaan koken. In het hoogseizoen worden er diverse activiteiten voor jong en oud georganiseerd. Ondanks dat Monica Isabel Beach Club direct aan het strand gelegen is beschikt het ook over een zwembad met apart kinderbad. Wil je de omgeving verkennen, dan kun je een fiets huren en mooie tochtjes door het achterland maken.

Meer over Monica Isabel Beach Club 3*

Wil je een appartement dat direct aan het strand gelegen is, niet ver van het oude centrum van Albufeira? Dan is Monica Isabel Beach Club een uitstekende keuze voor een heerlijke strandvakantie. Bovendien kun je in Monica Isabel Beach Club ook All-Inclusive boeken, zodat je je niet druk hoeft te maken wat je in de avond moet gaan koken. In het hoogseizoen worden er diverse activiteiten voor jong en oud georganiseerd. Ondanks dat Monica Isabel Beach Club direct aan het strand gelegen is beschikt het ook over een zwembad met apart kinderbad. Wil je de omgeving verkennen, dan kun je een fiets huren en mooie tochtjes door het achterland maken. Direct aan het strand gelegen, op een paar km van Albufeira waar vele restaurants, barretjes en ander vertier te vinden is.

– Centrum Albufeira: ca. 2 km
– Strand Praia dos Aveiros: ca. 30 m
– Supermarkt: ca. 500 m
– Diverse bars en restaurant: ca. 2 km (en aan het strand)

Met het openbaar vervoer:
– Bushalte: ca. 100 m

Met de auto:
– Parkeerplaats bij de accommodatie

Met het vliegtuig:
– Luchthaven Faro: ca. 50 km
– Transfer luchthaven – accommodatie v.v. niet inbegrepen. Je kunt een transfer of huurauto bijboeken – Schoonmaak en wisseling handdoeken dagelijks
– Wisseling bedlinnen (2x p.w.)
– Huisdieren zijn niet toegestaan
– Maaltijden in buffetvorm De appartementen van Monica Isabel Beach Club beschikken o.a. over de volgende faciliteiten:
– Tv
– Telefoon
– Kluisje
– Airconditioning
– Kitchenette met 2 kookplaten, koelkast, koffie- en theezetfaciliteiten
– Badkamer met bad of douche, föhn en toilet
– Balkon of terras met zitje

Belangrijke Faciliteiten

Prijs en beschikbaarheid