Het achterland van Lissabon

v.a. €442
Individuele rondreizen Portugal

Tijdens deze uitgebalanceerde autorondreis bezoek je de mooiste en interessantste steden in het centrum van Portugal. Vanuit de hoofdstad Lissabon rijd je naar het sprookjesachtige Sintra om vervolgens langs de mondaine kuststreek iets noordelijker Coimbra te bezoeken. Vele bezienswaardigheden en het bedevaartsoord Fatima verder, keer je terug in Lissabon om nog twee dagen van deze wereldstad te genieten.

Meer over Het achterland van Lissabon

Tijdens deze uitgebalanceerde autorondreis bezoek je de mooiste en interessantste steden in het centrum van Portugal. Vanuit de hoofdstad Lissabon rijd je naar het sprookjesachtige Sintra om vervolgens langs de mondaine kuststreek iets noordelijker Coimbra te bezoeken. Vele bezienswaardigheden en het bedevaartsoord Fatima verder, keer je terug in Lissabon om nog twee dagen van deze wereldstad te genieten. Je verblijft in onderstaande (of gelijkwaardige) 3- of 4-sterrenhotels op basis van logies en ontbijt. – Lissabon
– Estoril
– Sintra
– Coimbra
– Fatima
– Tomar
– Batalha
Tijdens de rondreis verblijf je in de volgende (of gelijkwaardige) hotels:
1 x Hotel Miraparque, Lissabon
1 x Cristal Caldas Hotel, Caldas da Reinha
2 x Hotel D. Luis, Coimbra
1 x Hotel Sao Jose, Fatima
2 x Hotel Miraparque, Lissabon

Let op: Medio september en mediooktober kan het zijn dat je niet in of nabij Fatima kunt overnachten i.v.m. bedevaarten.

Belangrijke Faciliteiten

Prijs en beschikbaarheid