Turim Algarve Mor Hotel

v.a. €132
Praia da Rocha

Algarve Mor is een prima uitvalsbasis om eens lekker tot rust te komen. Direct aan de prachtige boulevard, met het langgerekte zandstrand voor de deur. Volop vertier in de directe omgeving!
Na een gezellige dag is het heerlijk thuiskomen in je appartement. De meeste van de lichte en rustige 2-kamerappartementen bieden namelijk uitzicht op zee. Algarve Mor, een uitstekende keuze voor een vakantie onder de Portugese zon!

Meer over Turim Algarve Mor Hotel

Algarve Mor is een prima uitvalsbasis om eens lekker tot rust te komen. Direct aan de prachtige boulevard, met het langgerekte zandstrand voor de deur. Volop vertier in de directe omgeving!
Na een gezellige dag is het heerlijk thuiskomen in je appartement. De meeste van de lichte en rustige 2-kamerappartementen bieden namelijk uitzicht op zee. Algarve Mor, een uitstekende keuze voor een vakantie onder de Portugese zon! Ligging: Algarve Mor Gelegen aan de mooie boulevard van Praia da Rocha Op ca. 250 meter van het zandstrand Op ca. 150 meter van het centrum van Praia da Rocha Diverse winkeltjes, restaurants en bars op loopafstand Portimão ligt op minder dan 10 minuten rijden Faciliteiten 2 gebouwen met 8 verdiepingen Er zijn 3 liften aanwezig 78 appartementen 24-uursreceptie Kluisverhuur* bij de receptie Lobby Wifi in de lobby Privé parkeergarage* *Tegen betaling Restaurants & bars Op loopafstand vind je diverse restaurantjes en bar Hotelkamers 2-kamerappartement landzicht (1-4 personen) Ca. 52 m² Bestaat uit een woon-/slaapkamer met slaapbank en een aparte slaapkamer Telefoon* Airconditioning Televisie Kluisje* Wifi* Kitchenette 4 kookplaten Koelkast Magnetron Broodrooster Douche in bad Toilet Balkon met zitje Tegen een meerprijs boekbaar met zijzeezicht of zeezicht *Tegen betaling Sport & Ontspanning Watersporten aan het strand* *Tegen betaling Zwembaden & Strand 1 buitenzwembad 1 kinderbad Zonneterras met gratis ligbedden, matrasjes en parasols Ligbedden en parasols op het strand zijn tegen betaling Verzorging Zomer: Algarve Mor Verblijf o.b.v. Logies Let op: van 9 tot en met 11 juli 2025 vindt het Afro Nation Festival plaats in Praia da Rocha. Dit kan voor geluidsoverlast zorgen.

Belangrijke Faciliteiten

Prijs en beschikbaarheid