Great Azorean Circuit met transfers en excursies

Ponta Delgada

Een uitgebreide kennismaking met de vele fraaie gezichten van de Azoren. In anderhalve week tijd bezoek je in internationaal gezelschap maar liefst 5 van de 9 eilanden van de archipel. Je begint op Sao Miguel en maakt vervolgens de 'oversteek' per binnenlandse vlucht naar Sao Jorge. Daarna volgt het eiland Faial, vanwaar je met de veerboot voor een dagje oversteekt naar Pico met de reusachtige vulkaan. Tenslotte is het eiland Terceira aan de beurt, waarna je weer terugreist naar Sao Miguel voor de laatste paar dagen van je reis. Een heel afwisselende reis waarbij je onder leiding van een Engelstalige gids een aantal interessante excursies maakt en zo uitgebreid kennis maakt met de prachtige archipel en haar bewoners.

Meer over Great Azorean Circuit met transfers en excursies

Een uitgebreide kennismaking met de vele fraaie gezichten van de Azoren. In anderhalve week tijd bezoek je in internationaal gezelschap maar liefst 5 van de 9 eilanden van de archipel. Je begint op Sao Miguel en maakt vervolgens de ‘oversteek’ per binnenlandse vlucht naar Sao Jorge. Daarna volgt het eiland Faial, vanwaar je met de veerboot voor een dagje oversteekt naar Pico met de reusachtige vulkaan. Tenslotte is het eiland Terceira aan de beurt, waarna je weer terugreist naar Sao Miguel voor de laatste paar dagen van je reis. Een heel afwisselende reis waarbij je onder leiding van een Engelstalige gids een aantal interessante excursies maakt en zo uitgebreid kennis maakt met de prachtige archipel en haar bewoners. Sao Miguel
Furnas en Furnas Park
Sete Cidades
ananasplantages
Sao Jorge
Terceira
Faial
Vulcao dos Capelinhos en Caldeira
Pico
walvismuseum Je vliegt heen en terug naar Ponta Delgada (rechtstreeks of met een overstap).
Op de Azoren vlieg je van Ponta Delgada naar Sao Jorge, van Horta (Faial) naar Terceira en van Terceira naar Ponta Delgada. Het kan voorkomen dat een rechtstreekse vlucht niet meer mogelijk is op de gewenste dag en tijd. Dan dien je met een overstap via een ander eiland te vliegen. Dat kan mogelijk een toeslag met zich meebrengen.
Je vaart met de ferry van Velas (Sao Jorge) naar Horta (Faial) en van Horta (Faial) naar Pico en retour. De in het dagprogramma genoemde excursies staan onder leiding van een Engelstalige gids.
De excursies zijn in wisselend internationaal gezelschap.
Het vervoer tijdens de excursies vind plaats per minibus, taxibus of taxi, afhankelijk van de grootte van het gezelschap.
De reis is gebaseerd op de volgende accommodaties:
Sao Miguel – São Miguel Park Hotel 4* – Ponta Delgada
Sao Jorge – Cantinho das Buganvilias 4* – Velas
Faial – Hotel Do Canal 4* – Horta
Terceira – Hotel Terceira Mar 4* – Angra do Heroismo

Indien één van de genoemde accommodaties niet beschikbaar is, bieden wij je een alternatieve accommodatie aan. We zullen je hier zo snel mogelijk over informeren.

Belangrijke Faciliteiten

Prijs en beschikbaarheid